Nieuws

Hieronder vind je een overzicht van nieuwsfeiten. Met de categoriën rechts en per artikel gelabeld kun je direct klikken naar artikelen rond een zelfde onderwerp. Handig toch?

Nieuws

Qredits genoodzaakt te stoppen met soft-loan programma aan (startende) ondernemers op Sint Maarten

25-06-2018

Almelo, 20 juni 2018 – Qredits is helaas genoodzaakt te stoppen met het ‘soft-loan programma’ aan (startende) ondernemers op Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. In december 2017 introduceerde Qredits speciale leningcondities voor kleine ondernemers op Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius, als één van de Early Recovery projecten van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (MinBZK). Helaas is het niet gelukt om dit project te continueren. Lees verder

Nieuws

Koninklijk bezoek voor de Qredits ondernemers op St. Maarten

02-12-2017

Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brachten vandaag een bezoek aan ondernemers op Sint Maarten die gefinancierd zijn door Qredits. Het bezoek van het koningspaar staat in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen van orkaan Irma, die begin september over de eilandengroep raasde. Vooral Sint Maarten werd zwaar getroffen door de orkaan. Koning Willem-Alexander bracht enkele dagen na de tropische cycloon ook al een bezoek aan het getroffen gebied. Lees verder

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Nieuws